Biologische/organische stoffen

Naast de stoffen met het Oeko-Tex keurmerk verkoopt Goedkope stoffen ook stoffen met organische labels. Dit internationael label voor biologisch textiel garandeert dat de productie op een milieuvriendelijke en sociaal verantwoorde wijze gebeurt. Stoffen met dit label bestaan voor minimaal 95% uit biologisch geproduceerde materialen. Een voordeel is dat de stoffen een stuk zachter aanvoelen dan stoffen zonder dit label en dus nóg comfortabeler zijn voor baby's en kinderen.

Organisch textiel is te verkrijgen in verschillende soorten en zwaartes. In de naam van het product wordt aangegeven of het gaat om een tricot/jersey, french terry of sweatstof. De zwaarte en het merk van de stof staat aangegeven bij ieder artikel in de omschrijving. 

Houd rekening met het feit dat de kleuren van de stoffen niet 100% overeenkomen met de kleuren op de foto. Mocht je willen weten of bepaalde stoffen bij elkaar passen qua kleur, schroom dan niet en stuur gerust een e-mail naar: info@goedkopestoffen.com. Veel winkelplezier!

 

© 2020 - 2024 Goedkopestoffen.com | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel