Eva Mouton

Uiteraard kon ook Eva Mouton niet ontbreken in het fantastische rijtje designers! Deze Belgische dame heeft een talent voor ontwerpen! Je ziet haar prachtige tekeningen niet alleen op haar Instagrampagina - waar ze erg actief is - maar ook als column in De Standaard, in kinderboeken, op muren en als infographics voor overheden. Een ware kunstenares dus =D! Haar tekeningen zijn vrolijk, kleurrijk en humoristisch. Dit kenmerkt ook haar stoffen; je herkent ze uit duizenden. En het allertofst is dat al haar stoffen organisch zijn!

Want naast de stoffen met het Oeko-Tex keurmerk verkoopt Goedkopestoffen.com ook stoffen met organische labels. Dit internationael label voor biologisch textiel garandeert dat de productie op een milieuvriendelijke en sociaal verantwoorde wijze gebeurt. Stoffen met dit label bestaan voor minimaal 95% uit biologisch geproduceerde materialen. Een voordeel is dat de stoffen een stuk zachter aanvoelen dan stoffen zonder dit label en dus nóg comfortabeler zijn voor baby's en kinderen.

Houd rekening met het feit dat de kleuren van de stoffen niet 100% overeenkomen met de kleuren op de foto. Mocht je willen weten of bepaalde stoffen bij elkaar passen qua kleur, schroom dan niet en stuur gerust een e-mail naar: info@goedkopestoffen.com. Veel winkelplezier!

 

Sorteer op
© 2020 - 2024 Goedkopestoffen.com | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel