Garen

Om te kunnen naaien, zijn garen natuurlijk onmisbaar! Ze zijn er dan ook in ontzettend veel verschillende soorten en maten. Om niet alleen jullie als klant tevreden te houden, maar ook jullie naaimachines (minstens zo belangrijk!), verkopen wij alleen machinegaren van Gütermann en Mettler. Simpelweg omdat deze kwaliteit garen super is!

Wij hebben ervoor gekozen om kleuren in te kopen die het best passen bij de stoffen die wij verkopen. Op de planning staat om bij iedere stof advies te geven over de kleur garen. Mocht je nu al graag advies willen over een bepaalde kleur, schroom dan niet om een bericht of mail te sturen.

Zoals altijd proberen wij ook nu weer de laagste prijs aan te bieden en zo goed mogelijk te zijn voor het milieu. Wij hebben er daarom voor gekozen om naast de reguliere klosjes Gütermanngaren ook klossen in te kopen van 1000m, die op 100% gerecycelde klosjes opgerold zitten. Het wikkel is dus net wat anders, maar de garen zijn precies hetzelfde en je krijgt meer voor minder ;)!

Naast naaimachinegaren verkoopt Goedkopestoffen.com ook lockgaren in veel verschillende kleuren.

 

© 2020 - 2024 Goedkopestoffen.com | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel